top of page

International Dark n Stormy Day

Cocktailenthousiastelingen springen nu wellicht op. Want de Dark 'n Stormy is een mix van gemberbier en rum. Maar voor ons is het bovenal aanleiding voor een hele donkere quiz.


Zoals altijd 12 fragmenten, op zoek naar titel en artiest, uit het blote hoofd, zonder digitale hulpmiddelen, mag alleen maar ook als team, inzenden tot zondag 9 juni 15:00 uur mogelijk. Daarna verschijnen de antwoorden.


(en ja voel je vrij om de quiz verder te verspreiden).






30 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentario


1 De Noorse DJ Alan Walker riep voor Darkside de hulp in van de Antiquaanse Au/Ra en de Noor Tomine Harket. Het zou voor Alan Walker de tweede single zijn in zijn Walker-Trilogie. Een serie video's in een sci-fi setting onderscheidt deze van de rest van zijn werk.


2 The Dark was voor Anouk alleen een succes in Nederland. Voor de single kreeg ze raplessen van E-Life, onder andere bekend van eigen hits en als dj op Juice FM.


3 Het nadeel van veel samplen in de muziek is dat je ook beschuldigt kan worden van jatwerk. Dat overkwam Avicii met het nummer Penguin, dat gelijkenissen vertoonde met Leona Lewis' nummer Collide. Penguin was een puur instrumentaal nummer, later zoude…


Me gusta
bottom of page