top of page

No Bra Day

Het is No Bra Day. Een dag waarop vrouwen aangemoedigd worden om een dag geen bh te dragen en op die manier aandacht te vragen voor borstkanker. Toch wel een bijzondere manier zullen we maar zeggen. Hoe dan ook, in de muziek zijn er ook genoeg vrouwen zonder bh te vinden in videoclips. Van zeer stijlvol tot buitengewoon ranzig. We komen er 12 van tegen in deze quiz.







50 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Jaap Kamminga
Jaap Kamminga
4 dagen geleden

dat ze het nummer Thank U schreef.


2 Voor het beeld van de video bij Sweet Harmony liet The Beloved zich inspireren door de fotografie op het Jimi Hendrix album Electric Ladyland. Volgens de band zelf was ondanks al het bloot de clip geheel asexueel. Het beeld moet de eenheid tussen mensen symboliseren.


3 Volgens meerdere mensen gaat het nummer Womanizer over Kevin Federline, de ex-man van Britney Spears. Zelf heeft ze dit nooit bevestigd of ontkent. Het nummer bracht haar wel terug de hitlijsten in.


4 Een vrouw die achter het stuur van haar auto stopt bij een rood licht was voor Courtney Taylor-Taylor voldoende om te gaan fantaseren over een relatie met deze vrouw. Hij verwerkte dit i…


Like
bottom of page